Om mig

Karen Marie Edelfeldt, f. 8/11 1971.

Mor til Isis f. 25/6 2002.

Uddannet i Seattle 1996 fra Gabriel Institute of Clinical Hypnosis.

Kropsmassør 1999 fra Naturmedicinsk Kursuscenter.

Uddannet fødselscoach ved Mia Jiaya Gilling Borgmann.

Mit formål er at bidrage til, at både du og din baby ankommer trygt til det nye liv med hinanden.

Jeg anerkender manden og faderen og betydningen af drømmen om dem, og den tilstedeværende far vil jeg inddrage på alle måder, ethvert tiltag fra hans side vil blive æret. Jeg ved, hvad han betyder for dig; mandens tilstedeværelse er imidlertid ikke i sig selv en betingelse for din drømmefødsel, og det er dine ønsker og behov, der betyder mest nu.

Jeg kan støtte dig i at finde netop din drøm om fødsel, og i at finde de veje, der vil gøre det allerlettest for den at gå i opfyldelse.

Allerede under graviditeten fortjener du at få tid og plads til at forbinde dig med din viden om barnets liv i din krop, så du bliver endnu mere følsom overfor, hvordan dit barn skal bydes velkommen til verden.

Min tilgang har fokus på ressoucerne og det positive. Der findes ingen “rigtig” fødsel; men der findes altid en fødsel, som er rigtig for dig.

Jeg var selv ligesom mange andre vokset op med en overbevisning om, at fødsel er pinefuld. Min egen datters fødsel var ekstatisk, og du finder mig her på grund af, at jeg er kaldet til at give videre, at der findes en anden måde.

Save

Save

Save

Save

Save