Om mig

Karen Marie Edelfeldt, f. 8/11 1971.

Mor til Isis f. 25/6 2002.

Massør, doula, kropsterapeut, psykoterapeut, hypnoterapeut.

Kære gravide og snart-gravide!

Først og sidst – tillykke med det mirakel, som finder sted i din krop lige nu. Alene det, at du selv er her, er et mirakel. Og som om det ikke var nok, at allerede eller lige om lidt, at et nyt menneske bliver skabt indeni dig, både af dig og af noget udenfor dig. Et helt nyt menneske, som aldrig har eksisteret før.

Jeg har nogle evner som gør, at jeg kan bidrage til, at både du og din baby ankommer trygt til det nye liv med hinanden. Jeg tror, at det er bedre at forebygge end at helbrede, og at verdens problemer stammer fra manglende forbindelse imellem mennesker. Og at dette igen for en meget stor del stammer fra måden, mennesker bliver født på, og den indstilling, det giver os til os selv, hinanden, og verden. Ved at påvirke de nye menneskers fødsel, påvirker vi fremtiden.

I en tid hvor rigtig meget foregår udenfor kroppen, og ikke alene “i hovedet”, men endda på en skærm, er det i graviditeten og før-graviditeten tid til, at du får plads til at aktivere din viden om barnets liv i din krop, så du bliver endnu mere følsom overfor, hvordan netop dit barn skal bydes velkommen til verden.

Min tilgang har fokus på ressoucerne og det positive. Der findes ingen “rigtig” fødsel; men der findes altid en fødsel, som er rigtig for dig. Det er let at gå i “facitliste”-fælden, men så er vi ingen vegne kommet. Det er ikke et spørgsmål om, at du skal laves om på. Det er et spørgsmål om at finde dig, og hente dig – hele dig.

Jeg var selv ligesom mange andre vokset op med en overbevisning om, at fødsel er pinefuld. Min egen datters fødsel var ekstatisk, og du finder mig her på grund af, at jeg er kaldet til at give videre, at der findes en anden måde.

Save

Save

Save

Save

Save