Massage

Massage, som jeg tænker på det, er et dybt kald. En gave jeg har fået.

25 års erfaring som massør har dertil føjet et inderligt kendskab til og følsomhed for den gravide krop og kroppen i månederne efter fødslen, hvor der er helt nye dimensioner af modtagelighed tilstede i din krop.

Som noget unikt tilbyder jeg også fertilitets-massage, der understøtter undfangelsesprocessen, f.eks i forbindelse med inseminering eller IVF, som indebærer mange udfordrende tilstande, som kræver en modvægt af varme og nydelse for at holde livmoderen aktiv.

Under graviditeten kan de fleste spændinger og gener afhjælpes effektivt, som f.eks lændesmerter, ryg – og nakkesmerter, hovedpine, mv. Eller blot for at booste indholdet af oxytocin – kærlighedshormonet – i det blod, som du deler med baby.

Efter fødslen tilbyder jeg en massage der lukker og svaler kroppen

Et tilbud, der kan supplere din øvrige fødselsforberedelse eller benyttes uafhængigt. Efter min mening er massage en helt uundværlig del af omsorgen for den gravide kvinde og nybagte mor.

Ja, baby kan godt være med under massagen.

En smuk og altid velkommen gave – til dig selv eller en du holder af.

GAVEKORT UDSTEDES.

MASSAGE TIL GRAVIDE
Med særlig opmærksomhed på den gravide krops noget anderledes fysiologi og naturlige følsomhed. Kan afhjælpe en lang række graviditetsgener, og styrker eller afspænder kropsdelene alt efter deres funktion i naturlige fødestillinger. Samtidig giver massagen velvære og ny energi.

EFTERFØDSELSMASSAGE
Behandling efter fødslen, som “lukker” kroppen igen, støtter mavemuskler og indre organer i blidt at finde tilbage til udgangspunktet, og velfortjent afspænder og forkæler dig efter præstationen. En oplagt barselsgave, der vækker endnu mere glæde end en blomsterbuket.

MØDREGRUPPER
Arrangementer tilbydes, hvor mødrene dels får massage selv, mens baby er i gode hænder hos de andre mødre, og dels bliver undervist i en grundform af babymassage, der beroliger baby, styrker jeres kontakt, og stimulerer babys udvikling og immunforsvar.

BABYMASSAGE
Rigtig god ved urolige børn der eventuelt reagerer på et voldsomt fødselsforløb, men godgørende for alle nyfødte. Under behandlingen forklares teknikken for dig, så du selv kan fortsætte senere. Vi gennemgår sammen en grundform, du kan bruge som udgangspunkt for jeres egen unikke form.

MOR/BARN-BEHANDLING
En teknik der opfatter dig og din baby som stadig værende ét, og hvor massagestrøgene omfatter jer begge. Kan støtte en “begynde forfra” proces i jeres tilknytning til hinanden, hvis starten af den ene eller anden grund er gået lidt skævt. Eller kan understøtte en allerede stærk forbindelse og give jer et dybt fælles hvil i den første tid, der kan være turbulent.

FAR
For ikke at glemme denne indimellem oversete og dog så uundværlige person, tilbydes også styrkende og afstressende massagebehandlinger til ham, da I nok foretrækker ham i stærk og stressfri stand.

GAVEKORT UDSTEDES.

Massagen kan foregå hjemme hos dig. Mange gravide og nybagte mødre foretrækker at få velvære bragt til døren. Jeg kan tage sammenfoldelig briks etc med.

PRISER

  • 1 time kr. 750,-
  • Klippekort, 5 klip, kr 2500,-
  • Pris på arrangementer med mødregrupper afhænger af deltagernes antal og ønsker, ring og hør nærmere.
  • Kørsel, ved massage hos dig, kr. 100,- pr gang indenfor en radius på 50 km fra Trianglen, længere borte 2 kr/km

Save