Massage

Massage med kendskab til og følsomhed over for den gravide krop og/eller kroppen efter fødslen.

Som noget unikt tilbyder jeg også fertilitets-massage, der understøtter kroppen i undfangelsesprocessen som et led i f.eks et inseminationsforløb. Det er forunderligt at se, hvor meget lettere en åben livmoder i en afspændt krop undfanger, især set i lyset af de krævende følelser og tilstande, et fertilitetsforløb sommetider indebærer. Jeg har lang erfaring med at massere som supplement til fertilitetsbehandlinger, og mange positive resultater. Ring og hør nærmere.

De flleste spændinger i gravidittéten kan afhjælpes, som f.eks lændesmerter, ryg – og nakkesmerter, hævede ben mv. mv.

Efter fødslen tilbyder jeg en massage der lukker og svaler kroppen.

Jeg kommer til dig, med briks, æteriske, økologiske duftolier og musik til at give slip og lade op – både før og efter din baby er født.

Et tilbud, der kan supplere din øvrige fødselsforberedelse eller benyttes uafhængigt. Efter min mening er massage en uundværlig del af omsorgen for den gravide kvinde og nybagte mor.

Ja, baby kan godt være med!

En smuk og altid velkommen gave – til dig selv eller en du holder af.

GAVEKORT UDSTEDES.

MASSAGE TIL GRAVIDE
Med særlig opmærksomhed på den gravide krops fysiologi og helt unikke, naturlige følsomhed. Kan afhjælpe en lang række graviditetsgener, og styrker eller afspænder kropsdelene alt efter deres funktion i naturlige fødestillinger. Samtidig giver massagen velvære og ny energi.

EFTERFØDSELSMASSAGE
Behandling efter fødslen, som “lukker” kroppen igen, støtter mavemuskler og indre organer i blidt at finde tilbage til udgangspunktet, og velfortjent afspænder og forkæler dig efter præstationen. En oplagt barselsgave, der kan vække mere glæde end en blomsterbuket.

MØDREGRUPPER
Arrangementer tilbydes, hvor mødrene dels får massage selv, mens baby er i gode hænder hos de andre mødre, og dels bliver undervist i en grundform af babymassage, der beroliger baby, styrker jeres kontakt, og stimulerer babys udvikling og immunforsvar.

BABYMASSAGE
Rigtig god ved urolige børn der eventuelt reagerer på et voldsomt fødselsforløb, men godgørende for alle nyfødte. Under behandlingen forklares teknikken for dig, så du selv kan fortsætte senere. Vi gennemgår sammen en grundform, du kan bruge som udgangspunkt for jeres egen unikke form og rytme.

MOR/BARN-BEHANDLING
En teknik der opfatter dig og din baby som stadig værende ét, og hvor massagestrøgene omfatter jer begge. Kan støtte en “begynde forfra” proces i jeres tilknytning til hinanden, hvis starten af den ene eller anden grund er gået lidt skævt. Eller kan understøtte en allerede stærk forbindelse og give jer et dybt fælles hvil i den første tid, der kan være turbulent.

FAR
For ikke at glemme denne indimellem oversete og dog så uundværlige person, tilbydes også styrkende og afstressende massagebehandlinger til ham, da I nok har brug for ham i stærk og stressfri stand.

GAVEKORT UDSTEDES.

Massagen kan foregå hjemme hos dig. Mange gravide og nybagte mødre foretrækker at få velvære bragt til døren.

PRISER

  • 1 time kr. 750,-
  • Klippekort, 5 klip, kr 2500,-
  • Pris på arrangementer med mødregrupper afhænger af deltagernes antal og ønsker, ring og hør nærmere.
  • Kørsel, ved massage hos dig, kr. 100,- pr gang

Save